Elgene på tur til Fyn en sen mandag aften…

I mandags tog Team Århus Floorballs damer en lang tur til helt til Odense for at spille kamp. Holdet var en smule amputeret da der var flere spillere som ikke kunne spille, eller nå at få fri fra skole eller arbejde.

TÅF kæmpede en flot kamp trods der var en del nye spillere som fik massere af spilletid på helt nye pladser. Frida Meyer bringer hurtigt TÅF foran til 1-0 efter kun 49 sek. Frida gør det allerede til 2-0 efter 10 min. spil. Til sidst i 2. periode gør Fie Vestergaard det til 3-1.

Dog er det Odense der presser på i 3. periode, hvor de hurtigt scorer 3 mål på kun 3 min. og der står hurtigt 4-3 til Odense. Team Århus tager timeout med 3 min igen, hvor man vælger at toppe kæden og køre fuldt pres. Dette var den helt rigtige taktik, da Frida får bolden i nettet med 30 sek. igen. Det føles næsten som en sejr, men kampen ender 4-4.

Stina Pedersen, vores vanlige målmand, kunne heller ikke nå at komme med, så målmandsposten blev taget af Katrine Hviid, som stod en rigtig flot kamp og dertil også blev kampen spiller.

Elgene kunne begynde at vende mulerne hjem mod til Århus og var først hjemme kl. 23. Sådan en lang køretur en mandag aften, er nu ingen sag i hyggeligt samvær, smil, grin og uden nederlag.

På billedet ses nogle af de trætte elge inden turen går hjemad.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk