Elgene er langt fra gået på sommerferie, trods kampsæsonen 2018/2019 er slut…

Floorballsæsonen 2018/2019 er ved at være ved vejs ende. TÅF\’s damer og herre endte begge på en 4. plads i hver deres turnering, hhv 1. division for damerne og 2. division for herrerne.

Dameholdet holdte forleden en afslutningsaften med mad og hygge. Vandrepokalen for årets spiller skulle uddeles. Alle havde stemt og vinderen blev i år Frida Meyer. Frida har i år udviklet sig hurtigt. Fra helt ny spiller uden floorballerfaring, men med en masse hurtighed og vildskab, har hun formået at score 15 mål og lave 5 assist dette forår. Stort tillykke til Frida, som måtte have pokalen overrakt til træning efterfølgende, da hun desværre ikke kunne deltage denne aften. Vi glæder os til flere mål, hurtige løb og ikke mindst at følge din videre floorball udvikling næste sæson.

Selvom de sidste kampe for denne sæson er afviklet, er elgene hos TÅF endnu ikke klar til at gå på sommerferie. Der er stadigvæk gang i alle ben, gevir og stave hos TÅF. Klubben har fastholdt træningstiderne og har trænet den sidste måneds tid hen i mod Marselisborg Cup, som er et floorball-cup der afvikles i Århus i St. Bededagsferien (16-18 maj). Team Århus Floorball stiller op med hhv. både et dame- og et herrehold til denne altid hyggelige måde at afslutte floorballsæsonen på, som indebære en masse floorball, hyggeligt samvær, øl og fest.

\"\"
Frida med pokalen for årets spiller

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk